Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Får vänta på insikt

Annons

Vistas man i miljöer där röntgen- eller radioaktiv strålning förekommer, då kan miljön vara orsak till ohälsa. Detta har forskningen konstaterat och politikerna anammat. Dessa miljöer är därför omgivna av rigorösa bestämmelser och kontroller.

Vistas man i miljöer där strålningen har lägre frekvens, mikrovågor, och ohälsa uppkommer, då hävdar SSI och Socialstyrelsen, att det är människorna som det är fel på, inte miljön!

Enligt myndigheterna är mikrovågsstrålning inte farligt att vistas i, trots att forskning, redan nu, påvisat att mikrovågor påverkar människor och djur negativt, med genetiska skador som följd. Myndigheter, som ska värna om befolkningens hälsa, mörklägger och negligerar forskningsresultat, därför att telecombranschen ska tjäna stora pengar. Deras vinster är viktigare än befolkningens hälsa, anser uppenbarligen politikerna.

Använd därför inte sladdlösa mikrovågsstrålande apparater som dect-telefoner, trådlöst bredband, W-Lan, Bluetooth-prylar (sladdlösa datorprylar, termometrar, ringklockor). Tekniken påverkar din och dina grannars hälsa och vi lär få vänta tills myndigheter, politiker kommer till insikt.

JAN BOLJANG

Mer läsning

Annons