Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ragnar Ahlström, Falun

Annons

Vår avhållne Ragnar Ahlström har efter lång tids sjukdom avlidit och lämnar ett stort tomrum efter sig.

Ragnar var den snällaste person man kan tänka sig. Han var en varm och inkännande person. Med sin klokhet, sitt lugn och sitt öppna och positiva sätt, vann Ragnar många vänner.

Ragnar var en mycket kär vän i vår familj, gift med mina flickors faster. Vi träffades så långt som det var möjligt vid alla våra födelsedagar och det blev till slut rätt ofta då min familj utökas med barnbarn. Det kommer att kännas konstigt den 1 december i år, då vi inte får gå till Ragnar och gratulera honom på hans födelsedag.

Ragnars stora passion i livet var musiken och det var ofta man såg honom öva på sin kontrabas, eller bara lyssna på musik. Genom musiken har han fått uppleva mycket, träffat många intressanta människor och gjort flera resor, vilket han gärna berättade om och på så sätt delade med sig av sina upplevelser till oss.

Ett annat intresse var fotografering. Han fotade mycket och gjorde fina album och skrev utförligt vem och vad som var med på fotona och när de var tagna.Ofta när vi besökt Ingrid och Ragnar ville han gärna att vi skulle sitta och titta i hans fotoalbum, där också vi vara med på många foton.

Det är med stor saknad men i ljust minne vi bevarar dig Ragnar och önskar dig evig ro och vila, där ingen sjukdom kan nå dig. Ragnar kommer inte bara vara saknad av hustrun Ingrid, barnen och bröder med familjer, utan också av många goda vänner.

Anna med familj

Mer läsning

Annons