Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Person sa sig ha hört pistolskott – två polispatruller skickades till platsen

På onsdagsförmiddagen fick polisen in ett samtal från en person som sa sig ha hört ett pistolskott i området Norslund i Falun.

Annons

Strax innan klockan 10.30 på onsdagsförmiddagen fick polisen ett samtal från en person i Norslund i Falun. Personen, som befann sig vid vårdcentralen, sa sig ha hört något som lät som ett pistolskott.

– Sedan ser han personer/män som springer från platsen. Sedan bryts samtalet, berättade Stefan Dangardt, presstalesman vid polisen, på onsdagsförmiddagen.

Två polispatruller skickades till platsen. Vid klockan 11.20 var dock bara en av dem kvar i området.

– Om de har träffat på anmälaren eller inte vet jag inte. Det finns ingen bekräftelse på att det skjutits, men patrullen är kvar för att försöka ta reda på vad som har hänt – om det har hänt något.

Senare på eftermiddagen berättade Stefan Dangardt att polisens spaningar på platsen inte gett något svar på frågan vad det hela kan ha handlat om.

– Om det var ett skott eller vad det var för någonting vet jag inte. Patrullerna spanade utifrån uppgifterna vi fick, men de kunde inte styrka det och jag ser inte att det blir någon anmälan om något brott.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här

Mer läsning

Annons