Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Melvin Jones Fellowship till Sanna Kallur

I en fullsatt Nybrokyrka i Falun fick Sanna Kallur på måndagskvällen ta emot Melvin Jones Fellowshipplaketten av Lions i Falun.
– Du är en stor inspiration för unga och gamla och du har visat oss att man kan nå långt med rätt attityd och tydliga mål, säger Per-Olof Karlsson, President Lions Falun.

Annons

Den egentlige grundaren av Lions hette Melvin Jones. I hans namn brukar Lions dela ut en utmärkelse som heter Melwin Jones Fellowship. Den delas ut till både klubbmedlemmar och personer utanför Lions som gjort särskilt förtjänstfulla insatser. Den här gången var det Sanna kallurs tur att ta emot den vackra plaketten och utmärkelsen.

Sanna Kallur med Melwin Jones Fellowshipplaketten.

– Vi i Lions Club Falun tycker att du, Sanna, verkligen gjort dig förtjänt aven sådan utmärkelse. Du har haft en lång och framgångsrik karriär. Du har visat mod styrka och kämparglöd. Du har samtidigt varit ödmjuk och inte varit rädd för att dela med dig av dina känslor, säger Per-Olof Karlsson i Lions motivering till utmärkelsen. Vi är många som glatts åt dina framgångar, och lidit med dina motgångar. Du är en stor inspiration för unga och gamla och du har visat oss att man kan nå långt med rätt attityd och tydliga mål. Vi i Lions önskar dig fortsatt framgång i idrottskarriären, som vi förstått nu närmar sig slutet. Vi önskar dig också välgång i din nästa karriär, och jag är säker på att det är många som gärna vill se och höra dig också när du lagt spikskorna på hyllan.

Melvin Jones Fellowship till Sanna Kallur.

Mer läsning

Annons