Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Måns Zelmerlöw gör hemlig spelning i Falun – del av rekordsnabb turné

Måns Zelmerlöw kommer till Falun i morgon, torsdag, för att göra en hemlig spelning. Spelningen är en del av en blixtturné där artisten saka besöka åtta destinationer i fyra län under 24 timmar.

Annons

Läs också (Plus): Linnea kunde inte se Måns Zelmerlöw - saknades rullstolsplats på nya nöjespalatset

Turnén börjar på torsdagskvällen i Sundsvall och går sedan vidare till Falun. Därefter går den vidare till Västerås, Norrköping, Västervik, Kalmar och Karlshamn för att sedan avslutas i Lund på fredag.

– Jag är väldigt taggad och samtidigt lite nervös. Det är en oerhört tuff utmaning med åtta spelningar i rad, jag tror inte ens Sven Ingvars har gjort det. Oavsett ska det bli väldigt kul att återvända till Falun, även om det blir en rekordkort visit, säger Måns Zelmerlöw i ett pressmeddelande.

Foto: Claudio Bresciani / TT

Det är spelbolaget Betsson som står bakom utmaningen med turnén. Om Måns Zelmerlöw klarar av att genomföra alla spelningar under ett dygn kommer Betsson att skänka 100 000 kronor till hans stiftelse Zelmerlöw & Björkman Foundation.

Var spelningen i Falun kommer äga rum har artisten ännu inte avslöjat, men den ska äga rum klockan 23 på torsdagskvällen. Måns Zelmerlöw kommer på sitt Instagramkonto avslöja var konserten blir.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här

Mer läsning

Annons