Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klämvänlig mässa

/
  • Försäljare. Många olika företag visade och sålde av sina varor till nöjda kunder .
  • Överasskning. En lite mer ovanlig sorts fiskdamm erbjöds inne på området.
  • Fascinerande. Det fanns mycket fascinerande saker att inhandla på mässans marknad.
  • Stripshow. Den manliga dansaren Alex gjorde sitt bästa för att charma Sara Lundgren från Borlänge.

Annons

Mässan som blev inhyst på dalregementets område drog många nyfikna kvinnliga besökare till torsdagens tjejkväll. Men däremot uteblev de förutspådda demonstrationerna mot erotikmässans närvaro.

Inne på erotikmässan fanns flera väl uppdukade bord av sexuella äventyr för den som önskade det. Det såldes dildos i alla färger och former och detsamma i klädväg. Det erbjöds även piercing och tatueringsmöjligheter. Mycket som enligt besökarna är klämvänligt och fascinerande.

Anders Djurberg var en av mässdeltagarna som gjorde Sverigepremiär med sin nagelmålningsmaskin. Som dagen till ära inte alls funkade som den skulle.

Men det var den stora strippshowen som kvinnorna väntade på. Det gjorde sig tydligt när konferencieren dök upp på scen. Men inte förens skjortor börja pryda golvet gjorde publiken sig hörd på allvar.

En av damerna som bjöds upp att delta på scenen var inte den som visade sig rädd för den manliga kroppen. Sara Lundgren från Borlänge roade sig ordentligt med den inbjudande dansaren Alex. Hon fick även träna på konsten att trä på en kondom till publikens fröjd.

En tjejkväll betyder ojämställdhet på hög nivå. Det manliga könet var kraftig underrepresenterat då dem var välkomna in efter klockan 22.00. Varför det inte är detsamma mot de kvinnliga besökarna när det är kvinnliga dansare på scen under resterande mässdagar förblir obesvarat.

Kvällens besökande kvinnor verkade väldigt nöjda med erotikmässans förehavande i Falun. Och flera kassar med inhandlade varor bars ut av stolta ägare.

Om Erotikmässan återkommer till Falun i framtiden återstår att se men det finns nog flera av kvinnobesökarna som gärna återvänder.

Mer läsning

Annons