Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Promenaderna på Lugnet är inte som förr – vi saknar besöken på Skyttepaviljongen

Annons
Bilden visar Pia och Mikaela Malm som drev Skyttepaviljongen och är tagen i samband med att de lämnade över verksamheten i juli 2015. Foto: Anna Klintasp.

Det är inte lika roligt att promenera på Lugnet längre. Skyttepaviljongen står stängd numera. Vi minns med saknad när paviljongen var öppen och ett uppskattat utflyktsmål. Vi hade följt flytten och uppbyggnaden och blev imponerade av det fina initiativ som tagits av familjen Malm och allt arbete familjen lagt ner där.

En stund på paviljongen gladde många besökare i alla åldrar. Ägarna hade ett bra koncept för verksamheten. Man sålde kaffe och bröd eller en enkel soppa och bröd. Dessutom i en fin miljö med mycket att titta närmare på. Vi saknar besöken där.

Att ägarfamiljen inte orkade driva verksamheten vidare kan vi förstå. Vi önskar bara att någon entreprenör skulle få möjlighet att driva serveringen vidare, åtminstone under helgerna, på denna fina plats. Det skulle göra promenaderna och skidturerna på Lugnet ännu bättre om vi fick se Skyttepaviljongen leva igen.

Lugnetbesökare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons