Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Feststämning under Skidspelen – både i skidspåren och after ski

Showgruppen Revyresan och Johan Eriksson, som kommer att underhålla i rollen som Ted Gärdestad men även showa med Partypolarna.
Svenska Skidspelen har ett digert after ski-program i samband med tävlingarna på Lugnet i Falun den 15-18 mars.

Annons
Showgruppen Revyresan, från Borlänge, kommer också att bidra till att öka stämningen i Svenska Skidspelens after ski. Foto: Henrik Hansson.

"Svenska Skidspelen och världscupavslutningen är mycket mer än bara skidtävlingar. På senare år har det blivit lika viktigt att erbjuda ett bra after ski-program, som höjer festen ytterligare sedan siste skidåkare gått i mål", säger Niclas Johansson, evenemangsansvarig för Svenska Skidspelen, i ett pressutskick.

Jag hoppas att få hylla Stina Nilsson som segrare

Arrangörerna rivstartar redan efter fredagen sprintloppen.

Ted Gärdestad är extra het i samband med filmen om honom och Johan Eriksson, porträttlik popikonen, bjuder på en speciell Gärdestad-show.

"Stort att få göra den här showen i just Falun med den här skidfesten. Extra roligt att det sker direkt efter sprintloppen. Jag hoppas verkligen att då få hylla Stina Nilsson som segrare. Vi kommer ju båda från Malung", säger Johan Eriksson.

Revyresan, showgrupp från Borlänge med ett 40-tal medlemmar med olika former av funktionsnedsättningar och andra utmaningar i livet, ska få fart på Lugnet-besökarna.

Alla i gruppen känner verkligen att vi uppskattas

"Vi har alltid fått ett mycket positivt mottagande av publiken. Alla i gruppen känner verkligen att vi uppskattas. Nu ska det bli roligt att komma till Falun, där många inte ”upptäckt” oss", säger Kicki Bergsten, ansvarig för Revyresan.

Kicki Bergsten ser fram emot fredagsshowen på Lugnet tillsammans med Johan Eriksson.

"Johan Eriksson är en mycket duktig artist och det ska bli spännande att göra något bra tillsammans med honom. Revyresan och Johan Eriksson, som Ted Gärdestad kan blir en bra kombination", säger Kicki Bergsten.

På lördagen ska Johan Eriksson och Partypolarna leda after ski.

"Då ska vi skapa ett bra drag med hög partystämning", lovar han.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här

Johan Eriksson underhåller i samband med Skidspelen.Foto: Anders Ärkgerds

Mer läsning

Annons