Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Falu Frigymnasium får utmärkelse

Falu Frigymnasium har under veckan som var erhållit den fina kvalitetsutmärkelsen "Bättre Skola" från SIQ i samarbete med Skolverket.

Annons

– Det är jättekul att få den här utmärkelsen, det känns helt fantastiskt! Vi har jobbat för det här i ett antal år nu, och varit med i processen förut. Då nådde vi varken erkännande eller bemärkelsen, så det är jättekul att lyckas nu, berättar rektor Maria Pettersson.

I år var det totalt tre skolor i Sverige som fick ett erkännande av SIQ, men Falu Frigymnasium var den enda skolan som fick utmärkelsen. Utmärkelsen innebär att skolan upprätthåller ett högt kvalitetsarbete för fortsatt utveckling. Det är inte bara ledningen och medarbetare som deltar i det här arbetet, även eleverna är högst involverade i analys, utvärdering och utformandet av åtgärder.

– Jag är mycket stolt över det fina utvecklingsarbete som alla medarbetare och elever på Falu Frigymnasium genomför för att ständigt utveckla vår skola. Att erhålla utmärkelsen Bättre skola visar att vi är på rätt väg och ger oss styrka att fortsätta.

Mer läsning

Annons