Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De prisades av Falu kommun

4 475 anställda – här är pristagarna som röstats fram som "Årets medarbetare" i Falu kommun.
– Vi är varandras arbetsmiljö, säger tillförordnade kommundirektören Kjell Nyström i ett pressmeddelande.

Annons

För tredje året i följd delade Falu kommun ut priset till årets medarbetare i samband med medarbetarforum där kollegor fått rösta fram kandidaterna.

Av kommunens  4 475 anställda hade 60 medarbetare nominerats varav åtta, en från varje förvaltning, till slut fick ta emot pris på tisdagen.

Pristagarna fick, förutom blommor och en Falujungfru, 2 000 kronor var att använda till personlig kompetensutveckling som ett sätt att belöna och uppmärksamma medarbetarna.

-En medarbetare för mig är en kollega, arbetskamrat som tillsammans utför olika arbetsuppgifter som är vår verksamhet. En kollega som delar med sig av sin kunskap, engagemang och känner glädje i att det vi utför kommer andra till nytta. En medarbetare, kollega, arbetskamrat som bidrar till ett positivt klimat på arbetet blir uppskattad. För det är ju så att vi är varandras arbetsmiljö, säger Kjell Nyström.

Här är årets medarbetare i Falu kommun. Från vänster ses Lena Lennartsson, Tommy Wikström, Birgitta Hansson, Maria Forsberg, Josefin Wallén och Meg Wallin. Saknas på bilden gör Thomas Nilsson och Marie Malmberg. (Foto: ULF PALM/Falu kommun)

 

Mer läsning

Annons