Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fakta/ Dubbelpatruller

Annons

En dubbelpatrull betyder en bil med två poliser. Siffrorna avser det minimiantal som ska finnas i tjänst dygnet runt, varje dag.

Avesta-Hedemora-Säter: En dubbelpatrull finns alltid dygnet runt. Ytterligare en dubbelpatrull ska finnas vissa övriga tider, men det fungerar inte fullt ut än.

Falun-Borlänge: Målet att ha minst fyra dubbelpatruller ute dygnet runt, varje dag. I dag klarar de båda städerna ungefär tre tillsammans.

Ludvika-Smedjebacken: En dubbelpatrull bemannar Ludvika och Smedjebacken dygnet runt, alla dagar.

Malung-Vansbro: Täcks av en dubbelpatrull som finns i tjänst varje dag i veckan, men inte hela dygnet. Man ska även kunna ge visst bidrag till att bemanna de dygnet-runt-patruller som utgår från Mora respektive Rättvik-Leksand-Gagnef.

Mora-Orsa-Rättvik- Leksand-Gagnef: Två dubbelpatruller ska finnas i området, dygnet runt. Den ena utgår från Mora, den andra från området Rättvik, Leksand, Gagnef.

Älvdalen-Sälen: En dubbelpatrull bemannar Älvdalen och Sälen varje dag, men inte alla timmar på dygnet. Man ska även kunna ge visst bidrag till att bemanna de dygnet-runt-patruller som ska utgå från Mora.

Mer läsning

Annons