Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett lyckligt liv

Annons

Svar till Eric af Wetterstedt,

den 28 februari.

Min broder i Herren, Eric af Wetterstedt! Jag håller med dig om att Guds namn sällan förekommer på insändarsidan. Jag har förvånats över att det är så få kristna personer, som skriver insändare, fast vi har så mycket intressant och värdefullt att dela med oss av. Jag har i alla fall försökt att bryta trenden och skrivit artiklar i vilka jag velat belysa olika saker från kristen synvinkel.

Jag skulle i anslutning till det ovan nämnda önska en större välvillighet, från ortstidningarnas sida, att publicera kristna skribenters alster eftersom det är så få som skriver.

Många prenumeranter och tidningsläsare är kristna, och de skulle sätta stort värde på att få sina intressen tillgodosedda i spalterna.

Jag är en mycket lycklig kristen, som lever det nya livet i Kristus. Jag har svårt att med ord beskriva den översvallande lycka och sprudlande glädje jag upplever i livet med Jesus.

Man förnimmer en underbar trygghet inför tanken på döden och evigheten. Man upplever livsglädje och fylls av längtan att hjälpa andra människor till ett nytt liv och ett nytt hopp.

SVEN THOMSSON, NUSNÄS

Mer läsning

Annons