Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett härligt spektakel -i Insjön

Annons

Sång- och dansnumren är som en bärande våg genom årets upplaga av Insjörevyn. Lägg därtill toppar av både gamla sketchbekanta som Gull-Britt Nisswandts Åhlkäring och Börje Karlssons Veli-Pekka samt en rad nya ansikten.

Förvecklingssketcherna med humor i bältestrakten hör till revyns starka grepp liksom sången och inte minst dansen av ungdomarna Mattias Källgård, Therese Öhman och Brita Deras.

Nykomlingarna Lena Sandström och Mats Olsson höjer sångnumren från en redan hög nivå och tillsammans med Peter Dahlqvist och Sara Hedström bildar man en kvartett som riktigt blommar ut i både sång och komik. Hyllningen till Elvis där även musikansvarige Ingemar Ihlis släpper loss ordentligt är ett sådant exempel.

Sången kanske inte är Göran Roth och Lars-Erik Rönnkvist starkaste sida, men snyggare gammelkôllor får man leta efter! Deras uppenbarelser tillsammans med Börje Karlsson är det klassikervarning på.

Annelie Linder tar i årets revy fram ännu mer av sina komiska talanger som för henne både till banken, Gagnef, bondgåden, lasarettet och den bejublade sketchen om bredband.

Tidningen besökte genrepet i tisdags. I morgon kväll är det premiär och vi kan lova att publiken får ett par underhållande timmar.

ANNKI HÄLLBERG

Mer läsning

Annons