Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Erotik i Annelies källare

Annons

Tidningen berättade i september om fibromyalgi-drabbade Anneli J Fogelberg och hennes önskan om att få ett arbete.
Hennes sjukdom försvårar livsvillkoren på flera sätt och att hitta ett lämpligt arbete har varit svårt.
Nu har hon löst problematiken genom att helt enkelt starta eget. Redan i december kan det bli aktuellt att öppna den nya butiken som ligger i hemmets källarplan.
– Det blir underkläder i alla storlekar och vuxenleksaker. Oavsett hur stor eller liten man är så har man rätt av känna sig vacker – för alla är det!
Fyra till sex X framför L. Så stora underkläder kommer Anneli att ha i sitt sortimentet som riktar sig mestadels till kvinnor.
– Jag har en hel katalog för storvuxna. Allt går att beställa!
Ett rum i källaren är vikt åt detta.
Bakom en jalusidörr återfinns det mindre ”barnvänliga” sortimentet som innehåller dildos, ätbara glidmedel, mus-på-burk, penisringar, bröstvårtsmycken, godis i form av pepparmintsmakande penisar, kondomer med mera.
”Jag blir alldeles vimmelkantig” säger Anneli om den uppsjö av varianter som finns att uppbringa.
– Jag tar hem det som är mest eftertraktat, som jag vet säljer. Det blir lite lack också, till exempel klänningar. I klädsortimentet finns en serie kallad Babydoll med BH och genomskinligt nattlinne, säger hon och håller upp ett exemplar.

Hur kom du på idén?
– Dels har jag börjat som försäljare vid hemdemonstrationer, dels har jag resonerat runt mitt arbetshandikapp. Nu slipper jag alla arbetsgivare som inte ens bemödar sig med att svara på en jobbansökan!
Nu önskar sig Anneli ett positivt besked om starta-eget-bidrag. Hon har även ansökt om särskilt stöd vid start av näringsverksamhet för arbetshandikappade som kan innebära utbetalning av ett engångsbelopp.

Tror du att du får negativa reaktioner på den här typen av butik?
– Risken finns att folk kommer att kalla det här porrbutik eller snuskbutik men det handlar om att alla ska få vara vackra. Främst den äldre generationen tycker att sån´t här inte ska synas.
Källarshopen blir butikens namn.

SARAH HJÄLM

Mer läsning

Annons