Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En sida för alla

Annons

Slutreplik till Lars T Oscarson,

den 20 december:

Mitt intresse för just Rättviks kommun, kan möjligen bero på att jag haft/har personliga relationer till vissa boende där. Anser LTO att, det av Jonny Jones konstruerade förslaget att införa ett kommunalt styre bestående av fyra kommunalråd, en sådan koncentration av makten och därtill utan insyn, kan kallas idealisk demokrati?

Beträffande Gahnshags tilltag att kalla dem som inte deladehans åsikter för sabotörer, har jag av olika skäl, bland annat sjukdom, inte tagit del av, men anser det naturligtvis förkastligt om det förekommit.

Slutligen vad gäller insändarsidan, menade jag att det ligger under LTO:s värdighet att läsa sidor där kreti och pleti får komma till tals. Skäll gärna på undertecknad, men ge också samtidigt en eloge till de sidansvariga som inte tar hänsyn till social status då de publicerar inläggen. De följer inte det gamla talesättet att "det är skillnad på skit och pannkaka", vilket hedrar dem, men nog lutar det åt att LTO skulle värdesätta en differentiering med större utrymme åt sistnämnda kategorien. Med grädde till!

ELOF ROOS

Mer läsning

Annons