Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En jämförelse

Annons

Fy vilken obehaglig upptäckt som har framkommit på sista tiden. Sverigedemokraterna anklagas för att göra livet surt för invandrare och anses därmed ha en nazistisk inställning.

Men att ett stort svensk parti vinnande i ett demokratiskt val med en medkännande konservativ inställning kan ha en likartad attityd till närmare en miljon människor, är svårt att smälta.

År 2007 satsar detta parti med kraft, all sin ära och skumma heder för att göra livet surt för arbetslösa människors överlevnad med en massivt sämre

a- kassa, jaga sjukskrivna människor ännu hårdare så att de ska bli friska och arbetsföra för arbeten som ännu inte finns. Och som grädden på moset vill detta medkännande konservativa parti skapa dessa "icke finnas arbeten" till en massa låglönejobb som bekostas av skattebetalarna där det krävs två jobb för att få en normal avtalsenlig heltidslön.

Så kan ett ohederligt lögnaktigt parti med nazistiska tendenser göra livet extremt fattigt och besvärligt för en miljon maktlösa medborgare boende i Sverige.

M + SD

Mer läsning

Annons