Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Egoistiska och destruktiva

Annons

Nu tycker jag det kan räcka, detta vansinne att hela tiden, som människa, köra över allt levande som tenderar att bli obekvämt och svårhanterligt.

Var är alla sakunniga, belästa och förnuftiga människor i denna snedvridna och högst oprofessionella debatt och sammanslutning?

Denna galna hetsjakt på några ovetande fyrbenta djur, som precis som människor vill skaffa en boplats och bilda familjer. Dessa djur var dessutom förr en helt naturlig fauna i vår miljö. Bara för att de vill försvara sin familj, äta sig mätta och leva sina liv precis som vi människor, så blir de genast obekväma, skrönbelagda och framställda som bestar och monster i ögonen på våra barn!

Varför kan inte människor anpassa sig?

Vi lever alla på jorden för en tid. Vi borde väl kunna ge varandra utrymme, vare sig det gäller djur, natur eller människor. Allt är möjligt, det gäller bara att hitta lösningar. Obekvämt måhända, men det är vi människor som bör använda sunt förnuft och ge utrymme till fler än att kallhamrat vidhålla denna egoistiska, destruktiva livssyn.

Läs boken "I vargars närhet" av Nicholas Evans. Den säger allt om både vansinne och godhet!

EN SANN LIVSVÄN

Mer läsning

Annons