Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dumheter om Classic Car Week

Annons

Svar till "Pendlare",

den 6 augusti:

Jag har under CCW-veckan sett hundratals vackert renoverade amerikanare med stora och kraftfulla motorer rulla utmed Riksväg 70 Borlänge norr- och söderut.

Det är nostalgi att lyssna till V8:ornas härliga muller när de glider förbi. Ägarna är självklart måna om sina dyrt renoverade guldklimpar därför färdas de oftast i 70-80 på vägen och ligger oftast långt till höger för att släppa fram oss bilister som för det mesta har bråttom. Dessa bilförare är faktiskt de enda som hastighetsmässigt kör lagligt, även genom Gimsbärke. Jag tycker de är värda en guldstjärna för sina insatser.

Men se det tyckte inte signaturen "Pendlare". Han bedömde att farten var för låg inne i Rättvik och även på 70:an. Han ansåg också att irritationsfaktorn var hög därför att det inte gick att köra förbi och att gammelbilsägarna medvetet förhindrade omkörningar, bla, bla, bla.

Vilket trams! Jag begriper inte hur "pendlaren" kan påstå det. Det är inte sant! Kan det vara så att "pendlaren" inte har möjlighet att förvärva en gammelbil och i och med det även favören att få medverka i ett så gigantiskt uppmärksammad händelse som CCW i Rättvik.

Reta inte upp dig med det nonsens. Det är inte bra för känslorna, dessutom blir man knaggligare som bilförare.

GASEN I BOTTEN

Mer läsning

Annons