Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det här gjorde vi bra

Annons

Ett unikt evenemang har genomförts i Borlänge. Skridskoeliten i marathon speed skating förlade en av sina tävlingar hit. Tillsammans med de tävlande kom också lagens sponsorer, holländska skridskoförbundet samt, holländska tv:s sportkanal, journalister och researrangörer.

Naturligtvis var det oerhört viktigt att alla dessa besökare skulle ha en positiv upplevelse och ett oförglömligt minne med sig hem. Dessutom var det viktigt att arrangören, International sport events, fick se att vi klarar att genomföra evenemang av denna dignitet.

För detta krävs en stor organisation. När vädrets makter tar kommandot och evenemanget riskerar att ställas in krävs ännu fler insatser av ännu fler.

Ett stort tack måste därför riktas till alla föreningar, företag och ideella privatpersoner som jobbade dag och natt ute på isen för att tävlingarna skulle kunna genomföras, även till sponsorer.

Tack vare era insatser blev både tävlande och skridskoförbund imponerade över den kraft, vilja och engagemang som finns här i Borlänge.

Det värmer i hjärtat hos oss arrangörer att det finns en så stark vilja till att bidra till ett fint arrangemang, som har gett eko ända ut i Europa.

Resultatet av evenemanget blev att det redan i dag är klart att det återkommer 2007. De tävlande, arrangören, holländska skridskoförbundet och sponsorer var mycket nöjda med hela arrangemanget.

De tävlande var särskilt nöjda med isen och Ösjön som tävlingsarena.

Projektorganisation för nästa års tävling är satt och tidsplan är upprättad.

ENTUSIASMEN FÖR ETT FRAMGÅNGSRIKT EVENEMANG PÅ ÖSJÖN HAR GETT EKO I EUROPA, SKRIVER TIINA OHLSSON. TIINA OHLSSON BORLÄNGE & CO CHRISTIAN VAN DARTEL INTERNATIONAL SPORT EVENTS

Mer läsning

Annons