Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det här får du kanske i julklapp

Annons

Kommer dina nära och kära hem med en kasse från Expert efter julhandlingen så kanske du kommer att få en digitalkamera eller möjligen en mp3-spelare i jul-klapp. Det är i alla fall de produkter som Expert på Kupolen har sålt mest av.

- Vi har sålt otroligt mycket digitalkameror. Det är inte för-vånande, det var samma sak förra året, men då var det en dyrare kamera som var populärast, säger Erik Kindblom, säljare.

Platt-tv:n är också en efterfrågad vara men den köper inte så många och ger bort. Den handlar de till sig själva och sin familj.

På inredningsbutiken Inspiration har de sålt slut på den mest omtyckta varan, en ljusstake i smide att ha på väggen.

Men allt som har med dödskallar att göra är modernt just nu och säljs i mängder. Det finns strumpor, mössor, nappflaskor, bambudraperi, bäddset och mycket mera.

En produkt som gör comeback i år är sodastreamern, en kolsyremaskin för att göra eget mineralvatten. Det är på Jula som den produkten är bland de högst- säljande.

- Det är en ny kul grej som vi inte har sålt tidigare, säger Lars-Erik Andersson, butikschef.

Men har du önskat dig en klapp från Jula kan du också få en radiostyrd bil.

På Intersport i centrum tror de att storsäljaren beror på det milda vädret. Det är inte långkalsonger, utan ett par Björn Borg- kalsonger, som många killar kommer att hitta i sina paket. Den färgglada "Foppatoffeln" av gummi är också populär och kommer att ligga under många julgranarna i Borlänge.

JOHANNA BJÖRKLUNDS

Mer läsning

Annons