Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det duger inte, Maserhallen!

Annons

Ni har uppenbarligen inte alls lyssnat på era medlemmar. Öppettiderna på Nautilus duger inte nu heller. Ni påstår att er besöksstatistik visar att det är ytters få som tränar tidig, respektive sent, under sommarmånaderna.

Ytterst egendomligt. Det har ju faktiskt varit stängt de tiderna under de senaste åren. Skulle vi klättrat in genom fönstren och registrerat oss senare?

Vet dessutom inte vad ni har för underlig planering. Det är ju under sommarmånaderna människor har tid att besöka anläggningar som Maserhallen - och då slår ni igen. Logik?

Jag begriper att personalen vill ha semester, men när det gäller just gymen så klarar vi oss själva, bara vi kommer in.

Mitt förslag är måndag, onsdag, fredag 08.00 - 18.00. tisdag, torsdag 11.00 - 20.00. Morgon- och kvällstimmarna kan väl vaktmästaren helt enkelt låsa upp ytterdörren.

Vi behöver inte ha tillgång till vare sig tv-apparater, musik eller omklädningsrum. Vi vill bara ha möjligheten att träna.

Eventuellt kan ni komplettera med en övervakningkamera, så ni ser exakt när vi kommer och går. Det går att lösa om viljan finns.

Personligen hoppar jag gärna över kravet på kompensation. Jag har varit medlem länge och det bara flyter på ändå. Men tillgång vill jag ha.

Övriga medlemmar, ni har väl sett att det finns en förslags- och klagomålslåda i närheten av kassan? Fyll den med åsikter!

MARI

Mer läsning

Annons