Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dåligt påläst, Katarina

Annons

Svar till Katarina Gustavsson, den 30 juni.

Jag hoppas att ordförande för kd-kvinnorna i länet, Katarina Gustavsson, läser bibeln bättre än hon läser tidningen. Hon säger i en insändare att tidningen påstått att en ledande s-politiker i Ludvika ägnat sig åt porrsurfning.

Det är en grov beskyllning mot tidningens reporter och tidningsledningen. Tidningen har inte på något sätt angivet detta.

Däremot säger man att företaget har installerat ett filter som gör det omöjligt att porrsurfa. Och detta borde Katarina Gustavsson ha uppmärksammat och då förstått att någon porrsurfning inte är möjlig. Men nu blir beskyllningen Katarina Gustavssons egen och hon bidrar till en osann ryktesspridning, allt för att försöka plocka politiska poänger.

Om nu Katarina Gustavsson är så engagerad i frågan borde hon undersöka vad som egentligen har hänt. Hon kommer då att upptäcka att hon vill göra politiska poänger av samma sak som kommunisterna vill. Det är nämligen de som styr facklubben på det berörda företaget.

Låt det socialdemokratiska partiet sköta behandlingen av hur partiets företrädare ska ske. Ägna dig åt att föra ut ditt eget partis frågor, om ni nu har några av värde.

KEA

Mer läsning

Annons