Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags för Leif Lindström att byta parti

Annons

Mitt genomgående tema i invandrardebatten har varit att påpeka den felaktiga invandrarpolitiken, som är till skada både för invandrarna och landet. Jag har aldrig pekat ut några invandrargrupper, som Lindström låter antyda.

Däremot anklagar jag våra politiker för att felaktiga beslut inte rättas till utan att de varje år kostar Sverige minst 200 miljarder.

Tragiskt är att svenska folket aldrig blivit tillfrågat i denna genomgripande förändring till ett mångkulturellt samhälle.

Lindströms budskap om ömsesidig förståelse, våga mötas, ställa krav och visa ödmjukhet är värt all heder, men med risk att jag tappar resten av min värdighet måste jag försiktigt påpeka att Lindströms budskap inte rättar till en felaktig politik.

Att påvisa felaktigheterna i invandrarpolitiken tillhör det mest förbjudna i Sverige. Att lägga fram fakta innebär att man är främlingsfientlig och rasist.

Vill man dessutom att våra politiker ska prioritera vård, omsorg och skola så anklagas man för att ställa grupper mot varandra, vilket är ovärdigt men att fortsätta och prioritera en felaktig politik är humant.

Lindströms parti (v) använder ofta och slentrianmässigt ord som demokrati, solidaritet, förståelse, våga mötas. Var någonstans i historien har ett kommunistiskt parti visat förståelse för dessa begrepp.

Problemet i Sverige är att det saknas ett politiskt parti som har mod och kraft att rätta till en felaktig politik.

KJELL G FORSLUND

Mer läsning

Annons