Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Chris O'Neill förklarade sin kärlek

Kungafamiljens nye medlem Chris O'Neill höll ett känslosamt tal på bröllopsfesten på Drottningholms slott där brudparet firade med gästerna ända in på småtimmarna.

Annons

Efter vigsel och kortege anlände brudparet i lördags kväll med båt till slottet och den privata bröllopsmiddagen. Där förklarade Chris O'Neill sin kärlek till prinsessan Madeleine i ett känslomässigt tal. Han talade om sin bortgångne pappa och sade "om han hade varit här nu hade han älskat Madeleine nästan lika mycket som jag älskar henne", skriver kvällstidningarna.

Vill vara i fred

Musiken tystnade först efter klockan fem på morgonen och det är oklart om de nygifta då hade lyckats smita från festen – och pressfotograferna – i väg på smekmånad.

– De vill nog åka någonstans där de får vara i fred. Eftersom de har människor i sin omgivning som har väldigt mycket resurser så finns det säkert någon som kan låna ut ett hus till dem på en varm och härlig plats, säger hovexpert Roger Lundgren.

När smekmånaden är över väntar nya tider för prinsessans något medieskygge make. Han måste bli mer öppen, säger Roger Lundgren.

– Som medlem i den kungliga familjen krävs ett visst förhållningssätt både till medierna och till allmänheten.

Reklam för Sverige

Om de någonsin kommer att bosätta sig i Sverige återstår att se.

– Madeleine har ju sina plikter i Sverige och ska vara med vid vissa tillfällen som Nobelfesten och nationaldagen, säger Roger Lundgren.

Han tycker att lördagens bröllop uppfyllde alla kvoter på hur ett kungligt bröllop ska vara och anser det vara bra pr för Sverige.

– Ett vackert Stockholm med perfekt väder. Bilder som har kablats ut över hela världen till länder som Japan, Tyskland, Holland, Brasilien och USA. Man behöver inte var raketforskare för att förstå att det här är bra för Sverige. Vi behöver visa upp oss, säger Roger Lundgren.

Mer läsning

Annons