Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centrum lever i högsta grad

Annons

Jag träffade här om dagen en kvinna från Avesta som var i Borlänge på besök. Hon var alldeles begeistrad över Borlänge centrum och alla butiker.

I Borlänge centrum erbjuds faktiskt allt - kläder, make-up, presenter, blommor, smycken, cd-skivor, böcker, mat från alla världens hörn, tyger, frisörer etcetera etcetera...

Där finns också restauranger, pubar, banker, systembolag, apotek, massörer, homeopat, sjukgymnastik, gym och träningslokaler, biografpalats, bowling etcetera etcetera etcetera...

Kvinnan från Avesta var förvånad - hon hade trott att det inte fanns någonting i vårt centrum, att det var tomt, för det hade hon läst i tidningen. Så detta var en positiv upplevelse för henne, och kanske även för andra som på ett eller annat sätt bevistar Borlänge centrum.

Det är synd att tidningen inte kan skriva lite mer positivt om det som faktiskt är en realitet, utan i stället väljer att fokusera på det negativa.

Det har öppnats nya butiker i centrum, butiker har nyöppnat i större lokaler. En butik har hälsoprovtagningar sedan minst ett år tillbaka etcetera etcetera...

Istället för att skriva om detta väljer tidningen att fokusera på att en större klädbutik slår igen, en butik som redan är dubbeletablerad i Borlänge, så det är väl inte konstigt.

Dessutom skrivs det om detta mitt i julhandeln, vilket gör att de andra butikerna tappar kunder, eftersom Borlänge centrum framställs som ett spökcentrum.

Det är det inte - det lever i allra högsta grad!

ALIVE AND KICKING

Mer läsning

Annons