Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Carola hemlig gäst i Sälen

Annons

Hon sjöng och showade tillsammans med Showtimes egen Carola-Helena Strutz-i sin melodifestivallåt Evighet. Gissa om publiken jublade.

-Det var fantastiskt roligt att vara med och vilket duktiga talanger som medverkade i showen. De höll en hög nivå och jag är imponerad, sade Carola sedan hon sett showpremiären med Lindvallenkrögaren Anders Sessler som guide vid sin sida.

Carola gillade uppenbarligen det hon såg och hörde av Lindvallens egen showgrupp och hon tycktes njuta i fulla drag av den blandade menyn med sång, musik, mat och dryck.

-En fin produktion av Eileen Halvorsen, som har ett gjort ett bra jobb med ett utmärkt låtval för den här publiken. Den läckra maten sätter pricken över i på en fin föreställning, tyckte Carola.

Hon berättade att hon är en trogen gäst i Sälenfjällen.

-Jag är uppe här och åker skidor varje vinter. En del av min andliga grund finns också här ända sedan ungdomsårens konfirmandläger på SESG:s fjällgård i Transtrand, berättade Carola.

Tillsammans med sonen Amadeus planerade Carola att vara i Sälen några dagar mellan jul och nyår för att åka skidor.

-Det är en skön avkoppling, som jag inte vill vara utan. Jag ska också träffa gänget som medverkar i showen, sade Carola.

Kommer du att göra något mer inhopp i Showtime när du är uppe i Sälen?

-Det är inget sånt bestämt. Men omöjligt är det väl inte. Vi får se, men de duktiga showarna klarar sig ju alldeles utmärkt själva, tyckte Carola som applåderade och klappade takten genom showen.

Inte minst då det brakade loss med ett medryckade hårdrocksmedley, som hon tycktes gilla speciellt bra.

ANDERS MOJANIS

Mer läsning

Annons