Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bråk utlöste knivdrama

Annons

Enligt polisen gick sambon in i villan, medan 27-åringen stannade kvar på trappen för att röka en cigarett. Då kom tre ynglingar förbi och en av dessa gick fram till 27-åringen och bad om en cigarett men, enligt uppgift, fick han ingen, och polisen tror att det uppkom någon diskussion mellan de två männen.

När ynglingen, som nu misstänks för knivdådet, hade försvunnit, upptäckte 27-åringen att han hade blivit knivskuren. Det blödde från ett sår i armen.

Polis och ambulans kallades till platsen, och 27-åringen fördes till Mora lasarett. Enligt uppgift, var skadorna inte av någon allvarligare art, utan han fick lämna lasarettet under natten.

Ett kortare förhör hölls med den knivskurne mannen, innan han fördes till Mora lasarett, men detta ledde inte till att polisen hade någon misstänkt under fredagen som kunde gripas.

- Vi ser naturligtvis mycket allvarligt på det inträffade. Att använda kniv mot en människa är ett mycket allvarligt brott, men lyckligtvis ledde den här knivskärningen inte till några allvarliga skador, säger polisinspektören Leif Andersson, vid Sälenpolisen.

Några ytterligare förhör med den knivskurne 27-åringen hölls inte under fredagen men kommer att hållas ganska omgående. Det är bara en av ynglingarna som är misstänkt för knivskärningen.

Det skedde en hel del spaningsarbete från polisens sida under fredagen för att kunna spåra en eventuell gärningsman till knivdådet, men polisen är intresserad av tips från allmänheten för att komma vidare i spaningarna efter den man som knivskar den 27-årige norrmannen.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons