Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stor finaldagför unga musiker

/

Annons

Musikskolan i Borlänge har cirka 1400 elever och under en hel vecka har det getts dagliga bevis för hur engagerade och kunniga elever och lärare är. Borlängeborna har kunnat njuta av lunchmusik, konserter och mycket annat.

Efter fyra dagars PR för Musikskolan hade det så blivit dags för den stora finalen i Folkets park. Alla som inte haft tillfälle tidigare under veckan kunde här bekanta sig med de olika genarna av skolans verksamhet.

Det var många som tog vara på detta tillfälle och kunde välja mellan programpunkter som pianomaraton eller lyssna till Medwind, Dalaviolinisterna eller Borlänge Ungdomssymfoniker.

Några av de yngsta drillflickorna passade på att träna i Folkets park. Det var kvartetten Amanda Sköld, Petra Sköld, Nicole Bergman och Anneli Bergman. De går andra året i Drillgruppen D och verkade trivas riktigt bra en finaldag som fredagens.

I Folkets park bjöds det även på böockflöjtsmusik, körsång, figurativ marsch, dilluppvisning och allspel. Medwind passade på att marschera till centrum och tillbaka för att ge ännu fler tillfälle att bekanta sig med Musikskolans elever.

Mer läsning

Annons