Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pubkväll för SPF i Strandbro bygdegård

SPF-pensionärerna Tuna-Säter har haft pubkväll i Strandbro bygdegård.

Annons

Ett 50-tal gäster dukade sig vid långborden för att få äta en god Sellnästallrik med något gott att dricka därtill. För underhållningen stod Dalavisions TV Producent Bengt Säll som också är trubadur på fritiden.

Man fick lyssna till såväl kända låtar som att ta del av några av Bengts många egna låtar. Till sitt sällskap hade Bengt gitarristen Ingvar som hanterade gitarren med bravur och rev av ett par fina solonummer. Det blev en hel del allsång med idel kända låtar som publiken glatt sjöng med i av hjärtans lust.

I något allsångsnummer fick publiken även prova på sin ljudförmåga att härma ett lok i den gamla slagdängan ”Den sista mohikanen”.  Det lyckades bra till allas förtjusning.

I pausen serverades kaffe med hemgjord kaka och sedan fortsatte sång och musiken och vid det laget hade musiken pågått ett tag så att det sprätte i benen att det var svårt att sitta still så några tog sig en svängom på dansgolvet. De som ville hade chansen att få prova på linedans men det var tydligen för komplicerat då inte någon vågade ta chansen, däremot så svängdes de lurviga i full fart, men i andra danstakter.

Laila Andersson

Trivseln stod högt i tak när SPF Tuna-Säter anordnade en pubkväll i Strandbro bygdegård. Foto: Gunnar Olsson.

Mer läsning

Annons