Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Mjälga avslutade säsongen

PRO Mjälga-Östermalm har haft sitt säsongsavslutningsmöte. Ordförande Lars Asp inledde med att hälsa de närvarande välkomna och särskilt dagens underhållare Västarna.

Annons

Innan underhållarna släpptes lösa på scenen informerade ordföranden om pågående och kommande aktiviteter. Med start 1 juni leder Anders Jobs promenader med utgångspunkt från Maserhallen. På onsdagar leder Lennart Östberg boule och pingis kommer att äga rum på måndagar i Badmintonhallen under ledning av Ivan Larsson.

Den 13 juni ska man besöka Murbo Annas mejeri. 22 augusti åker föreningsmedlemmar ut på en resa med Engelbrekt från Leksand nedströms till Rälta. Där kliver man av och körs upp till byn för att bland annat bese den modelljärnväg som byggts i en trädgård i Djura.

I höst börjar en cirkel om Borlänge och även en cirkel i konversationsengelska. Sittgympan och yogan börjar 3 september och fortsätter sedan på måndagar.

Showparet Västarna från Västerås drog sedan igång sin underhållning. Mycket kända låtar och däremellan trevligt och kul mellansnack. Efter sedvanliga avslutningsceremonier hälsade ordförande Asp en god sommar och välkomna tillbaka till mötet 13 september.

Mer läsning

Annons