Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Juligt höstavslut för SPF Tuna-Säter

Med Lucia och tomtar avslutade SPF Tuna-Säter hösten och årets aktiviteter.

Annons

Det var som vanligt ett välbesökt möte med ca 150 deltagare som bänkat sig runt borden för att ha en trevlig eftermiddag tillsammans. Vi fick se och lyssna till barnen från förskolan ”Ska du med” som sjöng och underhöll med jul- och luciasång, ett mycket uppskattat inslag.

Efter det så var det dags att äta den fina julsmörgåsen som hade många av julbordets delikatesser till pålägg och var både mättande och god. På det följde kaffe och pepparkaka. Ordförande Gunnar Olsson berättade om vårens program och planering inför föreningens kommande 40-års jubileum. 

Sedan var det dags för Orionkören att underhålla med julsånger. Med ledning av Olle Gustafsson för sång och med Rut ”Snurran” Johansson vid pianot blev det sång- och julmusik och när Knalle Juls vals sjöns så valsade självaste Knalle jul in i rummet med en gran så gran och ful och tog en dans med Knalle jul.

Gunnar Olsson avslutade mötet med att tacka deltagare och de som varit delaktiga för genomförandet och önskade alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. När vi sedan kom ut i vintermörkret och den gnistrande vita snön kändes det att julen snart är här, och vem vet, kanske att självaste jultomten dyker upp när det blir dags.

Laila Andersson

Orionkören plus julgransförsäljare kom på besök när SPF Tuna-Säter hade möte med julstämning.Foto: Gunnar Olsson.
En samling framtida SPF:are svarade för en uppskattad Luciatablå. Foto: Gunnar Olsson.

Mer läsning

Annons