Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Rösta mot vansinnet som innebär att vårt fina Dalkurd försvinner från Borlänge

Annons

Dalkurd är en förening som är grundad och etablerad i Borlänge. Vi har en väl fungerande ungdomsverksamhet och ett A-lag som precis har tagit sig till Allsvenskan.

Varför ska detta raseras i och med en föreslagen flytt till Uppsala? Vad vinner vi på det? Föreningen kommer då försvinna från stan och allt vi kämpat och byggt upp kommer att raseras. Vi ser det som ett stort svek mot alla barn, ungdomar, föräldrar och ledare som bor och verkar här i Borlänge med omnjed.

Vi har dessutom hört att Uppsala kommun inte ens i dag ser till att det finns bra förutsättningar för de föreningar som finns i den staden, vad är det som talar för att det blir bättre om Dalkurd flyttar dit?

Alla ni föräldrar som har familjemedlemskap eller ni som spelar i laget och är över 15 år har rösträtt i denna fråga.

Vi uppmanar därför er som föreningsmedlemmar att göra er röst hörd på det extra årsmötet nu på fredag. Rösta emot vansinnet att lämna stan som innebär att vårt fina Dalkurd försvinner från Borlänge.

Det räcker med att minst en tredjedel av de röstberättigade på årsmötet röstar emot, så får vi fortsätta vår föreningsverksamhet och dessutom se allsvensk fotboll på Domnarvsvallen.

Fredrik Nilsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons