Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Glada mannekänger på pensionärsmöte i Borlänge

PRO Mjälga-Östermalm har haft sitt höstmöte. Dagens begivenhet var en mannekänguppvisning som Kerstin Gustavsson från en klädeskedja var ansvarig för.

Annons

Innan klädvisningen drog igång skulle dock lite formalia klaras av. Ordförande Lars Asp föredrog verksamhetsplanen för 2018 och den godkändes enhälligt. När den planen var godkänd kunde man även godkänna det framlagda budgetförslaget, en budget som balanserar på drygt 300.000 kronor. Därefter slog man fast att medlemsavgiften skulle uppgå till 300 kronor. De medlemmar som har en annan förening som moderförening men ändå vill vara med i Mjälga-Östermalm, klarar sig undan med 70 kronor.

Kerstin Gustafsson som ansvarade för klädvisningen hade skaffat sig hjälp av fem av föreningens medlemmar. Det var Anneli Andersson, Eva Seger, Gun Klintman, Kenneth Holmberg och Lars Asp som fungerade som mannekänger. Att inslaget var uppskattat märktes på de många och långa applåderna och det var mycket publiken fick se. De fem mannekängerna fick vara med om fyra klädbyten var.

Efter klädvisningen fick ordförande Asp informera om studiecirklar, resor, soppluncher och mycket annat innan det blev fritt fram för att titta på och köpa kläder.

Berndt Reuithe

När PRO Mjälga-Östermalm hade sitt senaste möte fick Anneli Andersson, Eva Seger, Gun Klintman, Kenneth Holmberg och Lars Asp fungera som mannekänger. Foto: Kerstin Gustafsson

Mer läsning

Annons