Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Framgångar för Borlänge Gymnastikklubb i Gävle

Det blev en lyckad avslutning på tävlingssäsongen när Borlänge Gymnastikklubbs AG-gymnaster tävlade i Gävle på lördagen.
Många fina individuella prestationer och dessutom en bronsmedalj till Engla Diffner Hellsten blev facit när poängen räknades ihop.

Annons

Borlänges AG-gymnaster med tränarna Johanna Katrin och Anna Westerlund.

Det var Gefle GF som på lördagen bjöd in till Majblomman - en tävling i artistisk gymnastik där delmomenten som vanligt är hopp, barr, bom och fristående.

Borlänge Gymnastikklubb kom med elva gymnaster vilka tävlade i steg två, tre och fyra. Högre siffra innebär en högre svårighetsgrad.

Det var knappt hundra tävlande i de olika klasserna, däribland flera Stockholmsklubbar, men Borlänge Gymnastikklubb som har tagit medalj i nästan alla tävlingar denna säsong, gick ut med självförtroende.

Engla Diffner Hellsten  fick bronsmedalj i steg fyra, här i ett lantmätarhopp - ett av delmomenten i friståendeprogrammet.

När domarna summerade poängen fick Engla Diffner Hellsten en bronsmedlalj i steg fyra. Klassen vanns av Tilly Ytfält från Leksand och silvret gick till Daniella Danstedt, tävlande för Bålsta.

Borlänges gymnaster stod samtliga för fina prestationer och Gävletävlingen måste ses som en lyckad avslutning på säsongen

Mer läsning

Annons