Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fick luft istället för bensin i tanken

/

Annons

- Jag hade nog inte märkt någonting om det inte kommit konstiga ljud från bensinslangen, säger han och fortsätter:

- Så jag drog upp slangen och då pyste det bara. Samtidigt gick räkneverket snabbare än jag någonsin sett tidigare.

Borlängebon stannade kvar en stund och varnade andra bilister, men han hann inte stoppa mannen i en polsk familj på genomresa, som redan hade börjat tanka.

- Han får nog problem med att få tillbaka sina pengar, säger Borlängebon som har kört bil sedan 1962 och säger att han aldrig varit med om något liknande.

- Det fanns ett telefonnummer man kunde ringa, men ingen svarade. Senare fick jag veta att kundtjänsten bara var öppen dagtid.

På Jets hemsida hittade han emellertid en sida där han kunde fylla i en reklamationsblankett.

Irmgard Mårtensson, kommunikationsansvarig hos Jet, säger att det var den mänskliga faktorn som ställde till problemen i Bojsenburg.

- Vi var inblandande i ett lokalt priskrig och sålde otroligt mycket bensin, så mycket att den tog slut, säger hon och fortsätter:

- När det händer så ska den som är stationsansvarig sätta huvar på pumparna, och det var det som inte skedde i det här fallet.

Irmgard Mårtensson berättar att man har identifierat de som har tankat med kort och att de kommer att få tillbaka pengarna som dragits från kontot.

- Om de som blev utan bensin och betalade kontant hör av sig till oss så ska vi se till att även de ersätts för sina utlägg, säger hon.

Mer läsning

Annons