Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En man i 25-årsåldern utsattes för mordförsök i Borlänge: "Ingen har gripits"

Under fredagsmorgonen ska ett misstänkt mordförsök ha inträffat i Borlänge. Polisen är i nuläget mycket förtegen om vad som har inträffat. Det enda polisen vill gå ut med i nuläget är att målsäganden är en man i 25-årsåldern.

Annons

Enligt polisen ska det, vid halv nio-tiden på fredagsmorgonen, ha skett ett misstänkt mordförsök i Borlänge.

De uppger att någon form av tillhygge ska ha använts men polisen vill i nuläget inte gå in på vad detta består i. Man vill inte heller säga hur många personer som varit inblandade eller var brottet har begåtts.

– I nuläget kan vi inte släppa någon mer information om ärendet. I första hand handlar det för oss om att säkra läget och få koll på omständigheter och inblandade personer. Jag ska prata med förundersökningsledaren om en stund och se vilken information vi därefter kan gå ut med, säger Stefan Wickberg, polisens presstalesperson, vid klockan 11.40 på fredagen.

En timme senare gick polisen ut med mer information.

– Den som utsatts för mordförsöket är en man i 25-årsåldern. Efter händelsen fördes han till Falu lasarett. Utredningsläget beskrivs som känsligt och ingen har gripits för händelsen, säger Stefan Wickberg.

Texten uppdateras när det framkommit nya uppgifter.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här

Mer läsning

Annons