Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dalecarlia Cup fullbokat – på rekordtid: "Väldigt glada"

Fjolårets upplaga blev en succé.
Nu fortsätter Dalecarlia Cup sin framgångsmarsch.
Årets upplaga är nu fullbokad – på rekordtid.
– Vi är övertygade om att årets turnering kommer bli ännu bättre, säger Stefan Sens och Magnus Olsson, ansvariga för Dalecarlia Cup, i ett pressmeddelande.

Annons
Dalecarlia Cup bygger vidare på succén från fjolåret, och redan i mitten av januari var årets upplaga fullbokad. Foto: IK Brage

Att Dalecarlia Cup är helt fullbokat redan i mitten av januari har aldrig tidigare hänt, sedan cupen slog upp portarna 1981.

Fjolårssuccén ser därmed ut att få en minst lika framgångsrik uppföljare, då drygt 300 lag även i år kommer att spela matcher på 23 planer på sportfältet.

– Vi är väldigt glada över att det finns ett så stort intresse för Dalecarlia Cup. Förra årets turnering blev en succé på många sätt, och vi är övertygade om att årets turnering kommer bli ännu bättre, säger Stefan Sens och Magnus Olsson, ansvariga för Dalecarlia Cup, i ett pressmeddelande.

Årets upplaga av turneringen går av stapeln 28 juni–1 juli, och som extra krydda på moset så arrangeras i år även stadsfesten Dalecarlia Music Festival under cupdagarna. Något du kan läsa mer om här.

LÄS ÄVEN:

Ny festival arrangeras i Borlänge veckan innan Peace & Love – hårdrockslegendarer klara

Kan ersätta Zetterström – Brage testar målspruta från Malmö: "Han är intressant"

Brage överens med Garcia: "Inte trott något annat"

Mer läsning

Annons