Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Art Session fyllde Cozmoz

/
  • Porträtt. I vernissagedelen av Art Session ingick även en fotoutställning. Här en porträttsamling tagen av Emelie Lööf.
  • Utvecklar musik och kultur. – Vi kommer att fortsätta att arbeta för att utveckla det ungdomliga musik- och kulturlivet i Borlänge, förklarar Catapults Entertainments ordförande Olli Niemelä.
  • Utställare. Konstnären Anders Hanses fram de verk han förgyllde Catapults Art Session med.

Annons

Catapults Entertainment är en kollektiv musik- och kulturförening i vilken sex-sju olika band ingår, bl a Ragin Goblins och omskrivna Follow him to the end of the desert. Föreningen har existerat i snart ett år och under den tiden har man varit synnerligen aktiva.

– Att ordna evenemang är ju ett sätt att visa att föreningen finns och att dra in pengar till vår verksamhet. Vårt huvudsyfte är ju att hjälpa våra medlemmar att nå ut med sin musik och kultur på alla sätt som kan tänkas, berättar Catapults ordförande Olli Niemelä.

Lördagens Art Session på Cozmoz var det femte arrangemanget på Catapults meritlista. Förutom uppträdanden av band som Betty goes a go-go samt Kiss and tell så bjöds publiken dessutom på såväl poesi av Dag & Spakur från poesikollektivet "Poeter blir dom" som konst- och fotovernissage.

- Art Session är ett bra läge att visa upp det man gör, menade utställande konstnären Anders Hanses som hade ställt ut några av sina verk och som var mycket positivt till Catapults vernissageinitiativ.

Mer läsning

Annons