Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blåsta igen

Annons

Åter har vi blivit blåsta på pension. Försäkringskassan, regeringen och Persson far med osanning. Vilka har blivit lurade? Jo cirka 500000 svenska invånare. Det har skrivits i pressen att vi ska få höjd pension vid årsskiftet.

Det var lögn, tre kronor efter skatt, samt sänkt bostadsbidrag 5135 kronor i månaden efter skatt är vad den socialdemokratiska regeringen tycker är rätt att leva på för en ursvensk kvinna som fött och uppfostrat fyra barn och varit ute i förvärvslivet i 23 godkända år.

Socialdemokraterna har haft 100 år på sig att hjälpa de sämst ställda i samhället. Nu visar det sig vad ni är för typer. Socialen är värdelös för den som är nykterist.

Höj pensionen 2000 kronor för de sämst ställda i samhället omgående. Det behövs ingen utredning om detta. Pengar finns det!

Ni får dessutom tillbaka det omgående i skatt, moms, ökad köpkraft samt mindre sjukvård då vi kan köpa bättre mat, frukt med mera. Sanningen är att ni kan få tillbaka röster, samt att anhöriga också röstar på er.

Bostadsbidrag 115 kronor på en vanlig standardvilla är inte mycket att snacka om. Lägsta pension 7000 kronor efter skatt oberoende av vad anhöriga och andra ekonomiska situationer ska både änkor och gifta ha. Detta berör alltså det gamla pensionssystemet.

UTNYTTJAD HELSVENSK

Mer läsning

Annons