Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blackstone vill steka på heta stenar även i Örebro

Nu letar Blackstone steakhouse lokaler även i Örebro. Målet är att inom ett par år ha ett tjugotal restauranger där gästerna själva får steka maten på heta stenar.

Annons

Kedjan startade i Falun för några år sedan. Förra året öppnade ytterligare en restaurang i Borlänge, och i november blev det klart att man till våren öppnar i Gävle.

Det blir stekning på heta lavastenar på fler håll i landet.

– Det känns såklart väldigt roligt att vårt Faluföretag kan växa och komma ut i resten av landet, sa grundaren Andreas Zetterdahl i höstas när det stod klart att företaget letade franshisetagare i flera medelstora städer.

Det som är speciellt med Blackstone steakhouse är att gästerna själva står för slutfasen av tillredningen, man steker bitar av kött eller fisk på heta lavastenar.

Läs också; Här är Dalarnas bästa restauranger – enligt White Guide

Och: Mor och son satsar på sushirestaurang: "Lite fjärilar i magen"

Mer läsning

Annons