Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Björn Skifs tillbaka igen efter en tuff höst

En av Sveriges kanske mest folkkära artister är nu tillbaka igen efter en tids sjukskrivning. Med showen "Skifs - lite nu och då", återtar Björn Skifs scenen. Nu berättar han om orsaken bakom avbrottet och vägen tillbaka.

Annons

I slutet av augusti i sommar svimmande Björn Skifs, 69, av i sitt eget hem. Fallet resulterade i en hjärnskakning och den folkkäre artisten fick föras akut till sjukhus. Följande fyra dagar fick han stanna kvar på sjukhuset för provtagningar och observationer.

Vistelsen på sjukhuset följdes av sjukskrivning en månad, och Björn Skifs var därför tvungen att ställa in många av sina åtaganden. Först nu, tre månader efter kollapsen, känner han att medicineringen som läkarna ordinerat är i bra balans med kroppen.

Problemet var blodtrycksfall, berättar Björn själv för Expressen.

Skifs är nu tillbaka igen, med föreställningen "Skifs - lite nu och då" på Göta Lejon i Stockholm.

– Kroppen känns bra. Jag har fått ordning. Det har donats lite med medicinering, så att nu tycker jag att det verkar som att blodtrycket håller sig ganska lugnt och fint. Det var mest att komma igen som var frågetecknet. Men det har gått bra, berättar Björn Skifs för kvällstidningen.

Björn Skifs på scen igen efter sjukskrivningen

Mer läsning

Annons