Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bjarne tragiskt förolyckad

/

Taxen Bjarne i Falun har hittats död efter att ha blivit överkörd på skogsbilvägen nedanför teletornet vid Källviksbacken.
Där var han på onsdagskvällen med matte Ann-Katrin Holmkvist, kompisen Emma Olsson och fyra hundar till på skogspromenad.

Annons

Just när flickorna kommer upp med hundarna till toppen vid teletornet ser de en man med grå schäferhundhund kliva in i en grå citroen och och börja köra neröver. I smma ögonblick lyckas Bjarna smita och skällande sätta fart efter bilen.

Flickorna hör både Bjarne och schäferhunden i bilen skälla innan de försvinner utom synhåll och Bjarne är borta. Förtvivlade letar flickorna längs den lilla vägen, där de så småningom också hittar honom död.

Ingen annan bil passerade flickorna under sökandet. De vädjar nu därför till föraren av den grå bilden att höra av sig, för att om möjligt få veta  vad som egentligen hänt.

Bjarne var nio år och väldigt älskad, och det har aldrig hänt förut att han på det här sättet slitit sig och sprungit efter en bil.

Flickorna ringde polisen direkt efter att Bjarne försvunnit.. Nu hoppas de hundägaren ibilen eller andra eventuella vittnen ska höra av sig.

Matte Ann-Katrin Holmkvist är fortfarande chockad, och Emma Olsson tar därför emot alla samtal  på 073-676 54 25.

Mer läsning

Annons