Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilist i Malung pistolhotad

Annons

Polisen i Malung fick under onsdagskvällen in en anmälan från en bilist som berättade att han pistolhotats av några personer i en annan bil.

Klockan var runt tio på kvällen och de som hotade kom åkande från Bullsjöhållet. Bilen körde upp i jämnhöjd med anmälarens fordon, trots att han hade möte.

Enligt polisen uppfattade anmälaren som var på väg mot Storbyn i Malung hotet som mycket allvarligt. Polisen kunde emellertid inte gripa någon under onsdagskvällen men förhör med vittnen har lett till att man tror sig veta vilka de fyra personerna som utförde hotet är. Man tror sig också veta var de bor. Dock har polisen ännu inte lyckats få tag på de misstänkta personerna. Men spaningarna efter männen kommer att fortsätta under helgen. Om det rörde sig om ett pistolhot kan inte polisen helt fastställa men i dagsläget finns det ingen anledning att göra en annan bedömning än anmälaren själv gjorde.

Tredje mettävlingen

Sektion B: 1) Henrik Persson, 5 240, 2) Daniel Åslund, 5 010, 3) Arne Jonsson, 1 650, 4) Britta Ivansson, 1600, 5) Mikael Åslund, 1 170, 6) Jessica Wilhelmsson, 870, 7) Angelica Wilhelmsson, 260, 8) Karin Andersson, 20.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons