Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Benny Astor ny platschef för Work For You – "Viktigt att få människor i arbete"

Benny Astor blir ny platsansvarig i Dalarna för den fristående jobbförmedlingen Work For You.
– Det som är viktigt är att få människor i arbete, vi är ett värderingsstyrt företag som arbetar för och med människor, säger den nya platschefen, i ett pressmeddelande.

Annons

Benny Astor ny platschef i Dalarna för Work For You tillsammans med regionchefen Östen Krantz.

Efter att tidigare ha drivit Bolanche, varit musikaliskt verksam i Apopocalyps, ordförande i IK Brage och klubbdirektör för Gagnefs Golfklubb, sadlar nu Benny Astor om.

Han blir alltså platsansvarig för den fristående jobbförmedlingen Work For You, med fyra anställda på kontor i Dalarna på regementet i Falun och Teknikdalen i Borlänge.

– Vi kommer att utöka med olika typer av kompetens. Arbetet har precis tagit fart för Work For You i Dalarna, säger Benny Astor.

Företaget har cirka 45 kontor runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder.

– Vårt täta kontaktnät innebär att vi har stor kunskap om den lokala arbetsmarknaden och det gör oss snabbfotade och effektiva.Med denna höga tillgänglighet kan vi möta förfrågningar och stötta med spetskompetens i tider då det sker förändringar för arbetsgivare, säger Benny Astor.

Regionschef Östen Krantz ser positivt på företagets utveckling, inte minst i Dalarna.

– Grundsynen för alla åtaganden och projekt inom vårt företag är att alla människor har outnyttjade resurser och vi kan stärka deltagarnas förmåga till att driva sin egen utveckling, säger Östen Krantz regionchef i norr, där Falun Borlänge ingår, i pressmeddelandet.

– I tider av kompetensbrist gäller det verkligen att ta vara på de möjlighetersom finns. Konkurrensen blir tuffare kring den befintliga arbetskraften på marknaden och arbetsmiljöfrågor blir än mer angelägna. Då gäller det som arbetsgivare att sticka ut och erbjuda mervärden för att locka och behålla kompetens, betonar Östen Krantz.

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android

AT-APPEN: Alltid senaste nytt från avestatidning.com i vår app för IPhone och Android

Mer läsning

Annons