Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravning

Annons

Begravningsgudstjänst har ägt rum:

BORLÄNGE. I Stora Tuna gravkapell den 11 augusti för Tore Zetterström. Officiant var komminister Gunbritt Käck och organist var Inga Widell. Sångsolist var Sune Nygren.

BORLÄNGE. I Pilgrimskapellet den 10 augusti för Nils Ekström. Officiant var Gunnar Westberg och organist var Eva Lövgren.

BORLÄNGE. I Uppståndelsekapellet den 11 augusti för Bengt Lindeberg. Officiant var Carl-Magnus Reinerstedt och organist var Eva Lövgren. Sångsolist var Bengt Fredriksson.

BORLÄNGE I Stora Tuna kyrka den 6 augusti för Alice Lund. Officiant var Stig Jonsson och organist var David Åberg. Sångsolist var Bengt Fredriksson.

BORLÄNGE. I Stora Tuna gravkapell den 12 augusti för Gunvor Wahrén, Klöverstigen. Officiant var Carl-Magnus Reinerstedt och organist var Inga Widell.

BORLÄNGE. I Stora Tuna kyrka den 12 augusti för Margit Nygren, Hagavägen. Officiant var Björn Nordlund och organist var Inga Widell.

FALUN. I Skogskapellet den 12 augusti för Lilly Westin, Slaggatan. Officiant var Svante Nyberg och organist Kristina Hulander. Ulrika Billme sjöng solo och Andreas Andersson spelade saxofon.

FALUN. I Skogskapellet den 12 augusti för Dagny Bergström, Seminariegatan. Officiant var Svante Nyberg och organist Kristina Hulander. Anna-Lena Nordström var sångsolist.

FALUN. I Skogskapellet den 12 augusti för Ann Britt Tryggvesson, Svärdsjögatan. Officiant var Hans Johansson och organist Thomas Isaksson. Hans-Erik Rehnstam stod för solosång.

FLODA.Den 12 augusti i Floda kyrka för Jons Elis Eriksson, Björbo. Officiant var Sven Ödman. För orgelmusik svarade Torbjörn Rönnbäck.

GAGNEF. Den 12 augusti i Gagnefs kyrka för Rune Nordström, Djurås by. Officiant var Rune Forsbeck. Orgelmusik spelades av Evert Ihlis. För cellomusik stod Gunnar Ihlis.

GUSTAFS. I Gustafs kyrka den 11 augusti för Ivar Sjögren. Officiant var komminister Marian Ingridsdotter och organist var Kerstin Wallqvist Jonsson.

FALUN. I Skogskapellet den 5 augusti för Gustav Lindblom, Seminariegatan. Officiant var Svante Nyberg och organist Kristina Hulander. Christer Eklund var solist.

FALUN/LIMA.I Skogskapellet Falun den 11 augusti för Ruth Enarsson, Lima och Falun. Officiant var Svante Nyberg och organist Kristina Hulander.

FALUN. I Skogskapellet den 11 augusti för Margot Heimer, Falun. Officiant var Hans Johansson och organist Thomas Isaksson. Dessutom spelade Björn Rist fiol och Karl-Eric Stålhandske dragspel.

LEKSAND. I S:t Petri kapell den 12 augusti för Irene Backman, Djura. Officiant var Per- Olof Lif och organist Henrik Alinder.

Mer läsning

Annons