Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barbro Östman Fors

Annons

Efter en längre tids sjukdom har Barbro Östman Fors stilla insomnat i sitt hem. Barbro efterlämnar maken Bengt och barnen Martin och Ellinor.

Under den långa kampen mot sin sjukdom har Barbro försökt att hållit fanan högt och påtalat det positiva i tillvaron i mötet med oss, vänner och kollegor. Många är vi som minns den positiva och glada Barbro när hon förra sommaren trotsade sin sjukdom och firande sin 50-årsdag i sommarklänning och solhatt med blommor.

Som fritidspedagog och kollega var Barbro alltid en spännande person att möta. Fritidspedagogen Barbro lockade många barn att pröva sina konstnärliga vingar och alla fick de lyssna till berättelser om olika konstnärer och deras verk. Kreativiteten i Gruvrisskolans ateljé var alltid stor när Barbro ledde verksamhet där. Hon var alltid mycket ambitions i sitt arbete och fanns alltid på plats. För Barbro var det alltid viktigt att barnen fick uppleva saker i sin närmiljö.

Kollegan Barbro var lätt att arbeta och rolig att prata med. Barbros stora intresse för omvärlden kombinerat hennes nyfikenhet för olika resmål gjorde att man gärna satte sig ner tillsammans med henne.

Saknaden efter Barbro är stor bland personalen på Gruvrisskolan, men vår minnesbild av henne är mycket ljus och positiv. Hon lyckades påminna oss om livets glädjeämnen även när hennes egen kamp var som mörkast.

FÖR GRUVRISSKOLAN GENOM ULF BACKÉUS OCH EVA-LOTT GRAFMAN

Mer läsning

Annons