Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Avgångselev startade tradition

Annons

I takt med att gymnasieåren började närma sig sitt slut så tyckte VBU-eleven Fredrik Remes att det var dags att få in lite annat är det hårda slutpluggandet bland avgångseleverna.

Det blev en innebandturnering där hela tolv klasser och ett lärargäng anmälde sitt lag.

- Jag hoppas att vi bidragit med att skapa en ny tradition bland avgångsklasserna, säger Fredrik Remes som berättar att han har indikationer på att dagens tvåor fortsätter med den nya traditionen i slutet av nästa läsår.

Varje klass fick chansen att plockat fram ett lag där minst en av de fem spelarna på planen skulle vara tjej, annars fick man nöja sig med att bara ha fyra spelare på plan.

På fredagen hade innebandyturneringen som pågått en tid reducerat antalet lag till åtta. Först matchades fyra ut och de fyra lagen från en av sp-klasserna,teknikprogrammet, handels och lärarna resulterade i den första finalen mellan lärarna och spsp3A.

Efter 2-2 i full tid så blev det förlängning, därefter en straffomgång som också slutade oavgjort. Därefter blev det straffläggning fram till dess att läraren Fredrik Hammarbäck avgjorde den täta finalen.

- Och det har kommit en ganska stor publik också, det är nog upp mot hundar på läktarna, gissade Fredrik Remes.

BO JOFFER

Mer läsning

Annons