Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Att ni bara orkar trotsa?

Annons

Jag tycker kommunen borde stå med öppna armar och välkomna en friskola i Fäggeby. Tänk vad personalkostnader ni kommer att spara, lokalen hyr ni ut till Gunnarsson.

Hot om personaluppsägningar, det är väl självklart att det måste ske. Men hallå vakna! Friskolan i Fäggeby behöver väl också personal, och det står fritt för alla att söka sig en tjänst där.

Har man bara en positiv inställning så behöver ingen gå utan jobb.

Om ni i barn- och utbildningsnämnden lider av överskottsenergi borde ni i stället lägga krutet på att få till en bra lösning för lokalerna i Kyrkbyn.

Men just ja, skollokalen var ju farlig för små barn - det fanns ju en trapp där (i Fäggeby var det bara älven). Och så skulle det också innebära kortare resväg för barn och föräldrar, inte heller bra.

Sist men inte minst, föräldrarna vill ha dagis centralt i Kyrkbyn, det är inte bra. Med en treårings envishet ska visst bun trotsa in i det sista.

Nu får ni skärpa till er slösa inte med kommunens resurser. Våga släpp taget om Fäggeby och koncentrera er på att göra något bra av lokalerna i Kyrkbyn istället.

Till sist, snacka inte skit om brukarrådet, ett råd som ni medvetet fört bakom ljuset. Ni visste mycket väl att de inte skulle komma fram till något vettigt över huvud taget.

Brukarrådet fick ju inget göra, allt satt fast i olika avtal. Och det visste ni.

FÖRÄLDER

Mer läsning

Annons