Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Apropå landsvägen i Bonäs

Annons

Att landsvägen i Bonäs är farlig för både människor och djur vet vi redan och inte blir den säkrare av att den ibland trafikeras av omdömeslösa fartdårar till synes utan vett och sans!

Den 26 juli blev vår älskade misse Pontus påkörd av dig i en Volvo. Du tyckte tydligen att det var lämpligt att strax före 50 -skylten gasa på och köra om en annan bilist.

På båda sidor av vägen där det hände finns dessutom busshållplatser och en utfart från bygatan och just nu är sikten på sidorna av vägen ganska dålig på grund av att gräset på vissa ställen är högt.

Du hade troligen inte en chans, att i den farten, göra något åt Pontus som sprang ut i vägen, men vad spelade det dig för roll? För dig var han ju "bara" en katt, så du åkte vidare. För oss var han en familjemedlem!

Som väl var så hade bilisten som blev omkörd vettet som du uppenbarligen saknar nämligen att stanna och söka upp personer som visste var Pontus hörde hemma.

Händelsen har orsakat många frågor om varför, tårar och stor sorg i vår familj. Men vi undrar hur du mår? Kan du sova gott om natten? Har du ens reflekterat över att nästa gång du kör som du gjorde den 26 juli att det är ett barn som springer ut i vägen?

FAMILJEN LUND SÄRSTRÖM

Mer läsning

Annons