Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags avgå, Larsson!

Annons

Falupartisten Sten H Larsson har enligt media rapporterats för fyra överträdelser av hastighetsgränserna. Den senaste var så grov att han fick sitt körkort indraget. Sten H Larssons beteende väcker en hel del frågor.

För den som är det minsta insatt i omfattningen av polisens trafikövervakning så ter det sig nästan omöjligt att inom ett år bli rapporterad fyra gånger. Detta kan endast bero på att Sten H Larsson som norm har att regelbundet strunta i hastighetsgränserna. Han bryr sig överhuvudtaget inte om att hans beteende kan förorsaka allvarliga olyckor eller allvarliga skadeföljder vid en olycka med allt mänskligt lidande för oskyldiga som detta kan medföra.

Sten H Larsson är vice ordförande i tekniska nämnden som är kommunens nämnd för beslut i trafikfrågor, däribland lokala beslut om hastighetsgränser. Om Sten H Larsson tar det minsta ansvar för sitt beteende måste han inse att han inte kan sitta kvar i tekniska nämnden i Falun. Samtliga beslut i trafiksäkerhetsfrågor där han deltar kommer knappast att mötas med någon respekt.

F.P.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare